Automotive-line

De professionele B-to-B leverancier voor garages

 

De opdracht:

Ontwerp een professionele business to business Magento webshop waar onze klanten gemakkelijk toegang hebben tot meer dan 1.000 soorten gereedschappen. De website dient geheel responsive te zijn om ook op mobiel en tablet optimaal zichtbaar te zijn.

Weasels is samen met de klant in de wereld van de zakelijke automotive onderdelen gedoken en kwam tot bijgaand resultaat.

 

Bekijk de website
Automotive-line - Weasels

FlexBottle

De nieuwste innovatie in bidons

 

FlexBottle voorziet sporters en reizigers in de behoefte drinken op een gemakkelijke manier mee te nemen, door een opvouwbare en duurzame bidon aan te bieden op een efficiënte, behulpzame en betrouwbare wijze.

Weasels bouwde de webshop, verzorgt de hele voorraad, verpakking en verzendingen en ondersteunt bij diverse e-Commerce onderdelen.

Daarnaast adviseert Weasels de ondernemers op gebied van e-marketing.

 

Bekijk de website
FlexBottle - Weasels

MaJa Koi

De webshop voor al uw koi- en vijverbenodigdheden

 

MaJa Koi biedt een ruim assortiment in vijverbenodigheden speciaal voor koivijver, vijver of zwembad. MaJa Koi biedt vijvermateriaal tegen zeer scherpe voorwaarden aan. U kunt bij MaJa Koi terecht wanneer u een vijver wilt maken of een bestaande vijver wilt gaan vervangen.

Weasels bouwde de webshop voor MaJa Koi en verzorgt een deel van de opslag en verzendingen.

 

Bekijk de website
MaJa Koi - Weasels

Mosquitno

Don’t bite me please

 

MosquitNo biedt een compleet assortiment muggenwerende artikelen, zoals hippe armbandjes, tulpen, wijncoolers, stickers, polo's en nog veel meer. MosquitNo producten zijn te koop in 5 werelddelen.

Weasels bouwde de webshop, verzorgt een deel van de opslag en verzendingen en beheert delen van het e-Commerce, zoals zoekmachineoptimalisatie en social mediabeheer.

 

Bekijk de website
Mosquitno - Weasels

Afspraak

 

Neem contact met één van onze Weasels op. We bespreken graag je doelstellingen en wensen.